Radio 21 invadeaza litoralul!

Din acest week-end, Radio 21 da tonul la distractie si la mare, in trei dintre statiunile de pe litoral. Vama Veche, Costinesti si Mamaia poarta de astazi insemnele Radio 21!

In Vama Veche, pe terasa Salsa, petrecerea tine doua zile si doua nopti, la fiecare sfarsit de saptamana. Cu sangria care incalzeste sangele, cu valurile care racoresc trupurile, cu muzica ce nu te lasa sa stai locului. Din seara asta, Salsa isi deschide din nou portile, pentru tot cei care stiu ce inseamna aerul de Vama Veche si mirosul de indragostire care pluteste in aer…

 

Daca in week-end distractia atinge cote maxime in Vama Veche, in timpul saptamanii nebunia continua la discoteca Ring din Costinesti. In fiecare zi, toata vara, Radio 21 aduce pentru ascultatorii sai cele mai tari trupe romanesti: Voltaj, 3 Sud-Est, Zdob & Zdub, Sistem, Blondy, HI-Q si BUG Mafia. Doar in Ring, la Costinesti, hiturile Radio 21 se asculta live, de luni pana duminica.

 

Pentru cei care iubesc nisipul fierbinte, valurile inspumate si ritmurile electro, alternativa se numeste Kudos Beach din Mamaia. De la rasaritul pana la apusul soarelui ai plaja, hamace, sezlonguri si DJ la platane. La Kudos Beach te intalnesti saptamana aceasta cu Rosario Internullo, DJ Pagal si DJ Ball (vineri si sambata) si cu MAS Collective si Marco Briguglia duminica. Tot in Mamaia, dar in Club Empire, beatul continua sa incinga spiritele. Este cel mai noi club dedicat iubitorilor de muzica electronica, si promite vara aceasta toate numele cu rezonanta. Pentru inceput, Kenny Carpenter de la Studio 54 din New York, chiar in seara asta.

 

In ultimul week-end al lunii iulie, Liberty Parade va face din nou valuri din Olimp si pana in Vama Veche. Pe 31 iulie, urca-te din nou in camion. Liberty Parade este gata cu inca o editie de pomina.