nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

People on the move

Mihaela Neacsu este noul Media Director din cadrul departamentului media al Tempo Advertising. Mihaela lucreaza in echipa Tempo din prima zi de activitate a acestei agentii si are o experienta de 10 ani in strategie, planificare si cumparare de media.

Anterior promovarii in aceasta pozitie, Mihaela a ocupat pozitiile de Media Buying Director si Media Buyer, gestionand proiecte de media pentru branduri cum sunt Ford, Mazda, Mercedes, Chrysler, Hyundai, Mitsubishi, Land Rover, Smart, Jaguar, Carlsberg, Tuborg, Skol, Londa, Policolor, Banca Comerciala Ion Tiriac, Samsung, Howard Johnson Plaza Hotel.

Mihaela are 37 de ani si cea mai mare pasiune si provocare de pana acum este fiica ei, Miruna, care are 6 luni. Mihaela este o mare pasionata de calatorii - isi doreste sa ajunga candva in Australia – si iubeste foarte mult cainii.

 

Claudia Serbanescu este noul  noul Media Account Coordinator din cadrul departamentului de media al Tempo Advertising.
Claudia face parte din echipa Tempo din noiembrie anul trecut si anterior promovarii sale in aceasta functie a ocupat pozitia de Media Executive.

Claudia este o mare pasionata de lectura si in mod special de biografii, autobiografii si  jurnale ale familei regale din Romania, precum si lucrari de istorie, sociologie si arhitectura referitoare la perioada interbelica si primii 10 ani din perioada comunista.

 

Sorella Surugiu s-a alaturat echipei Tempo Advertising in pozitia de BTL Account Supervisor. Noua noastra colega lucreaza de 10 ani in publicitate, din care 8 ani reprezinta experienta in BTL. Anterior a gestionat proiecte de BTL pentru branduri cum sunt L’Oreal, Nestle Purina, Efes Caraiman, Danone, Auto Italia, Always/Alldays.

Sorella are 29 de ani si este pasionata de animale, calatorii - si-ar dori sa ajunga sa viziteze Finlanda si Egiptul - lectura si rebus.

Data publicării: 16 Iulie 2004 | 10:35
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Gavrila&Asociatii dezvolta brandurile premium ale Global Spirits Company

La CITY FM - BANII VORBESC in fiecare marti seara, de la 21.30

Si Brad Pitt apare la Super Bowl

A aparut Imagoo Februarie 2005


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server