nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Dezvelirea Evei

Eva Herzigova si-a implinit una dintre cele mai mari ambitii declarate din viata ei. Eva va fi “piesa” centrala a numarului de luna asta a celebrei reviste Playboy.

 

Fotomodelul nu este la prima experienta de acest gen, insa este pentru prima data cand renunta la toate hainele in fata fotografului Mario Sorrenti in incercarea de popularizare liniei de costume de baie Eponymous. Eva recunoaste ca este un lucru pe care si-l doreste de multa vreme.

 

“Aparitia in Playboy este un obiectiv prioritar pentru cariera mea”, spune Eva. “Este un concept extraordinar si permite expunerea frumusetii trupului la modul elegant.” Zvonuri recente spun ca Eva ar suferi de o dereglare a obiceiurilor alimentare insa fotomodelul a negat acest lucru. Zvonurile au pornit dupa ce mai multi fotografi au observat ca Eva si-a pierdut liniile “Wonderbra” slabind exagerat de mult. Acum Herzigova incearca sa demonstreze tuturor contrariul prin pictorialul Playboy.

 

“Este pentru prima oara cand obtin ceea ce-mi doresc, inclusiv fotograful ales de mine. L-am ales pe Sorrenti in baza lucrarilor sale – sunt misterioase, artistice, surprind foarte bine feminitatea si sex-appealul.”

Data publicării: 22 Iulie 2004 | 09:57
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Grupului de Muzica si Dans “Inter-Art”: DVD & LIVE

Bogdan Naumovici - primul director de creatie regional roman

AMP condamna un nou act de agresiune impotriva presei

Tempo a castigat pitch-ul Heidi


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server