nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Christina Aguilera, fata rea de la Sketchers

Compania Americana producatoare de incaltaminte Skechers a facut publice detaliile celei mai recente campanie internationale de publicitate pentru brandul Sketchers. Campania o are ca centru de greutate pe celebra cantareata Christina Aguilera in dublu rol – fata cuminte si femeie rebela.

Campania se va derula numai in mediu print, compania anuntand ca va plasa posterele in marile magazine de profil din intreaga lume incepand din luna August. Posterele o infatiseaza pe Christina pe rand ca sora medicala, profesoara, politista, scolarita, pacient ranit si criminal. Campania a fost conceputa in asa fel incat sa permita celor de la Skechers prezentarea unui numar dublu de game de produse, inclusive gamele Activ, Sport si Somethin’ Else.

 

Aguilera a semnat un contract care va expira in februarie 2005 si nu este sigur daca acesta va fi prelungit in conditiile in care artista va pleca intr-un turneu mondial si lucreaza in acelasi timp la un nou album.

 

Prezenta in posterele Sketchers vine dupa aparitia Christinei in spoturile TV realizate pentru Virgin Mobile, spoturi considerate de Virgin ca fiind “cele mai sexy” realizate vreodata pentru brandul britanic.

 

Am acceptat sa particip la campania Sketchers in principal datorita caracteristicilor de imagine a acestui brand – tinerete si indrazneala. Sketchers are atitudine si este deschis ideilor noi”, a declarat Aguilera.

 

Partea de creatie pentru campania in curs a fost realizata de designerii celor de la Sketchers.

Data publicării: 29 Iulie 2004 | 13:05
tipăreşterecomandă

Citeşte:

ABSOLUT a prezentat in cadrul AdPrint European Festival, doua expozitii: ABSOLUT LEGENDS respectiv ABSOLUT VANILIA

Turcescu catre Cristian Tudor Popescu

Spot Coca-Cola in tunelul de metrou

Banca UniCredit Romania a oferit la Ateneul Roman din Bucuresti un spectacol unic de opera cu ”Arena di Verona”


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server