United Communications „a dat-o” pe englezeste cu International House

Agentia United Communications a dezvoltat recent pentru clientul sau, International House, o campanie de vanzari pentru cursurile de limbi straine, conceptul campaniei punand accentul pe ideea ca oricine poate invata cele mai cunoscute si uzitate limbi internationale chiar la ele „acasa”. Engleza, in Anglia la Londra, italiana la Roma, iar spaniola la Barcelona.

Spotul radio de 30” creat pentru International House este tipic englezesc. Intr-o atmosfera de pub englezesc, in spot isi „fac aparitia” cele doua personaje clasice de acum ale dialogurilor englezesti, si anume „Sir” si „John”.

 

Campania a rulat in a doua jumatate a lunii iunie pe Europa Fm si Kiss Fm.

 

Din echipa agentiei United Communications, care a realizat aceasta campanie, fac parte Dan Cirstea – Startegic Planner si Ema Ionescu – Copywriter, iar casa de productie cu care s-a lucrat a fost Yama Studio.

 

Ema Ionescu, care s-a ocupat de productia acestui spot a declarat la finalizarea inregistrarilor: „"Cand l-am vazut pe "John" prinzand viata am ras din toata inima. Datorita talentului si accentului lui Cezar  Stanciulescu (n.a. vocea lui John din spot) am constatat ca, fara sa facem un casting la Londra, am obtinut un John aproape autentic. Pentru vocea feminina am preferat sa asiguram continuitatea, solicitand vocea din spoturile anterioare ale IH."

 

Reteaua International House cuprinde 125 centre de pregatire in 35 de tari si are ca misiune imbunatairea standardelor de predare a limbilor straine oriunde in lume. Mai bine de 150.000 oameni din intreaga lume urmeaza aceste cursuri anual si peste 30 de companii multinationale din Romania folosesc si au incredere in acest curs.

 

United Communications este o agentie de publicitate full-service si independenta care si-a inceput activitatea pe piata de publicitate din Romania in anul 2000. Printre clientii agentiei United Communications se numara: Medicover, Jacuzzi, Konica, Vocal, Aedificia, Marriott, International House.