nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Prigat si Merlin Advertising iti testeaza personalitatea

Merlin Advertising semneaza ultima promotie a Quadrant Amroq Beverages pentru brand-ul Prigat, ale carei obiective sunt prezentarea pachetului promotional multipack (3+1 gratis) pentru ambalajul gabletop (cutie de carton) la 1L, atat pentru produsul Prigat Nectar cat si pentru Prigat 100% fructe.

„Cand, pe langa un pret promotional, ai si o oferta interesanta, iar produsul este de cea mai buna calitate atunci intr-adevar ai un program in care succesul vine natural. Degustarii de Prigat i se adauga un test de personalitate care s-a dovedit a juca un rol foarte important in succesul programului. Am reusit sa bine-dispunem cumparatorii care se hotarasc sa-si indrepte atentia catre produsul Prigat si sa sustinem in acelasi timp  vizibilitatea ofertei in magazinele cu trafic foarte mare de consumatori”, ne-a declarat Cristian Ramboiu, BTL account manager la Merlin Advertising.

 

Tocmai de aceea titlul ales de Merlin Advertising pentru aceasta promotie este  “Prigat Nectar si Prigat 100% fructe te invita la un test de personalitate!”.

 

Incepand cu luna iunie si terminand cu luna august, te plimbi prin magazine, iti faci testul de personalitate, savurezi din toate aromele si te bucuri de pachetul promotional, pentru ca Prigat, lider pe piata bauturilor racoritoare necarbonatate, iti ofera inca o data “alegerea naturala”. 

Data publicării: 5 iulie 2004 | 17:12
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Vernisaj la Galeria H’ART - F.A.Q. about Steve the Great

Comunicare online si nu numai

Ce puteti citi maine in Academia Catavencu…

Promotia nationala Timisoreana, cea mai cunoscuta pe piata berii!


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server