nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Medicover lanseaza Programul de sustinere a performantei

Incepand cu acest an, Medicover, lider pe piata de servicii medicale private, dezvolta unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale sale alaturandu-se performantelor loturilor de copii olimpici ai tarii. Anul trecut Romania a obtinut la olimpiadele internationale locul sapte In lume dintr-un total de 85 de tari participante, iar pentru anul acesta se asteapta situarea printre primele locuri In clasamentul pe natiuni.

Noutatea si unicitatea acestui demers de anvergura o reprezinta faptul ca acesta este primul program coerent Intalnit pana acum In Romania, Medicover devenind astfel primul sponsor oficial al echipelor de copii olimpici.

 

Beneficiarii programului sunt membrii actualului lot de matematica, compus din sase participanti, urmand ca pe viitor programul sa se extinda si pentru alte loturi participante la olimpiadele internationale pe discipline.

 

Desfasurat In mai multe etape, programul social “Medicover sustine performanta” este un program pilot In Romania prin care sunt sprijiniti copiii cu performante deosebite la marile concursuri de gen din strainatate, oferindu-le abonamente de sanatate care acopera toata gama de servicii medicale. Astfel, prin Medicover, fiecare olimpic va avea medicul sau personal.

 

Anca Bucur Bejenaru, Director Marketing la Medicover a declarat: “Acest proiect face parte dintr-un sir lung de actiuni prin care compania noastra se implica In viata comunitatii din care facem cu totii parte. Prin acest proiect pe care Il lansam pentru olimpicii tarii, Medicover se ocupa nu numai de sanatatea trupului dar si de cea a spiritului”.

 

Medicover este lider In domeniul serviciilor medicale private din Romania si pionier al unor actiuni cu caracter social importante. De la colaborarea cu fundatii non profit care asista si sprijina copii seropozitivi, dar si depistarea si combaterea cancerului de san, la sponsorizarea unor proiecte culturale si festivaluri renumite de muzica, oferind printre altele si suport pentru sustinerea unor evenimente cu semnificatii istorice, la concursuri de dans sportiv si primii pasi In alegerea carierei, Medicover este o companie tot mai implicata social.

 

Programul “Medicover sustine performanta” este un program pe termen lung si are ca prima etapa “debarcarea” timp de 3 zile la Busteni a celor sase olimpici seniori la matematica alaturi de cei doi profesori coordonatori, Radu Gologan si Bogdan Enescu, Intr-o tabara de pregatire pentru concurs dar si de recreatie. Anul acesta a 45-a editie a International Mathematics Olympiad are loc In perioada 6-19 iulie la Atena, Grecia.

Andrei Negut, absolvent al liceului Tudor Vianu din capitala, clasat pe locul I dupa calificari si totodata cel mai bine cotat elev a declarat:” Cred ca pentru orice om sanatatea este elementul cel mai important si de departe pe primul plan In viata de zi cu zi a fiecaruia. Este mai mult decat extraordinara si laudabila actiunea desfasurata de Medicover prin care compania se implica, ocroteste si vrea sa aiba grija de sanatatea noastra, a noastra ca oameni, pentru a preveni riscul oricarei Imbolnaviri si a putea sa ne Indreptam gandurile catre telul la care visam.”

Data publicării: 1 Iulie 2004 | 12:01
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Promotia nationala Timisoreana, cea mai cunoscuta pe piata berii!

Prima saptamana de licitatii on-line pe site-ul www.nustadeoparte.ro s-a incheiat

Urare de la Gavrila & Asociatii

In Europa, Reebok RBK se poarta cu picioare lungi


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server