nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

MEDIC ONE s-a energizat cu Supradyn

Profesie si familie, prieteni si hobby-uri, sport si cultura - viata actuala ofera multe oportunitati si provocari. Insa, in acelasi timp, activitatea noastra necesita din ce in ce mai multa energie. Medic One a gasit-o in Supradyn, pentru care a realizat si lansat site-ul www.supradyn.ro.

Dezvoltat sub conceptul Supradyn te incarca de energie, site-ul este structurat pe 3 directii: pentru medici (sectiune in care sunt prezentate informatii stiintifice despre Supradyn), pentru farmacisti (sectiune care descrie modalitatile de recunoastere a pacientilor care au nevoie de energizare si a modului in care trebuie abordati acestia) si pentru utilizatori (sectiune care contine informatii detaliate asupra modului de reincarcare cu energie).

 

Multivitamina pe care specialistii o recomanda cel mai des la nivel global, Supradyn trebuia sa aiba si in România un site pe masura - grafica, muzica si imaginile sunt pline de dinamism si vin ca o completare fireasca a detaliilor tehnice, la fel de “energice” - site-ul are o animatie complexa, care reactioneaza la mouse over (trecerea mouse-ului peste portiunea senzitiva), conceputa in asa fel incât sa ofere vizitatorilor toate alternativele informationale cu maxima usurinta. Pe lânga informatie, site-ul este intregit de un joc in care participantul, un surfer, trebuie sa culeaga cât mai multe "pachete" de energie (tuburi cu Supradyn) in asa fel incât sa fie capabil sa evite obstacolele pe care le intâlneste in cursa. Viteza jocului creste pe masura ce surfer-ul acumuleaza puncte. In viitor, baza de date in care se inscriu participantii va fi folosita pentru un concurs in care câstigatorii vor fi premiati lunar.

 

Din sectiunile traditionale nu lipsesc “Istoria Roche”, "Intrebari si raspunsuri” si “Noutati”, completate de sectiuni precum “ De ce sa te reincarci?” (face o descriere a nevoilor de energie ale organismului in diverse momente "stresante" ale vietii) sau “Centrul de reincarcare”(prezinta informatii generice pe aceasta tema, cum ar fi motivele pentru care pierdem energie si chiar un top ten al celor mai eficiente modalitati de reincarcare cu energie).

 

“Am inceput sa ne dezvoltam expertiza in acest domeniu de webdesign si interactive media in 2001, când am lucrat primul site, , in cadrul proiectului Xeniplan. Ni s-a parut un proiect extrem de provocator si ne-am implicat cu totii cu entuziasm, de la account assistant la managing director. De atunci, ne-am specializat si in aceasta componenta de comunicare, caci am realizat si implementat site-urile www.nututun.ro, www.anticonceptie.ro, www.xenical.ro, iar acum am lansat www.supradyn.ro, care ne va invata cum sa ne energizam.” – Dr. Oana Cociasu, Managing Director Medic One.

 

Echipa care a contribuit la realizarea acestui proiect este formata din Dana Handra din partea Hoffmann la Roche, Corina Sofariu din partea Medic One,  Radu Nicoara si Nadir Yussuf din partea Axle Productions

Data publicării: 7 Iulie 2004 | 13:48
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server