nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Internet la viteza maxima de la Zapp si Ogilvy & Mather

Cica iesi frumos ca omu’ la aer curat, iti conectezi laptop-ul la telefonul mobil Zapp, intri imediat pe Internet, dai click sa downloadezi ceva, un fisier mare si… poc! Iti cade laptop-ul pe jos. Cum adica? Pai… viteza mare e de vina! Pentru ca Zapp ofera cel mai rapid Internet mobil la la nivel national.

„Campania-dovada” este semnata de Ogilvy&Mather si include un spot tv, un spot radio, print si outdoor. Mai mult decat atat, toate acestea sunt insotite de o promotie valabila pana la 31 august pentru cei care vor sa testeze rapiditatea Internetului mobil de la Zapp: cablu de date gratuit, ore de acces gratuit la Internet incluse in pretul abonamentului si tarife speciale. Nu de alta, dar sa fie clar. „Intentia noastra a fost sa dezvoltam o campanie al carui mesaj sa fie pe cat simplu pe atat de impact” a declarat Dan Modovan, Creative Director Ogilvy & Mather.

 

Vitezomanii care au apasat pe pedala de acceleratie a acestei campanii sunt: Ovidiu Caprita - Brand Communication Manager, Robert Redeleanu - Head of Marketing Communication, Marius Melesteu - Marketing Director, din partea echipei Zapp si Dan Moldovan - Creative Director, Emil Comsa - Art Director, Dan Amariei – Copywriter, Roxana Popescu - Client Service Director, Simona Ruta - Account Manager, Bogdan Petrovici - A/V Director, din partea agentiei Ogilvy& Mather.

Data publicării: 6 Iulie 2004 | 14:48
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Ce puteti citi maine in Academia Catavencu…

Prima saptamana de licitatii on-line pe site-ul www.nustadeoparte.ro s-a incheiat

Promotia nationala Timisoreana, cea mai cunoscuta pe piata berii!

ABSOLUT a prezentat in cadrul AdPrint European Festival, doua expozitii: ABSOLUT LEGENDS respectiv ABSOLUT VANILIA


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server