nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

ABSOLUT VANILIA se lanseaza pe Internet

www.absolut.com Versiunea 2.0 – principalul suport de lansare al celui mai nou sortiment de vodca al companiei ABSOLUT

Brand-ul cunoscut pentru campaniile sale publicitare ce au castigat numeroase premii, ABSOLUT iese din tipare astazi prin debutul noului sortiment de vodca, ABSOLUT VANILIA, pe Internet. Accesand pagina de Internet www.absolut.com, consumatorii vor putea sa traga cu ochiul la ultimul component al familiei ABSOLUT VODKA ce abia a ajuns pe rafturile magazinelor! Reprezentant al unei viziuni complet noi cu privire la comunicarea brandului si unei noi ere in istoria ABSOLUT, www.absolut.com creeaza o experienta senzoriala dinamica in jurul lansarii ABSOLUT VANILIA.

 

ABSOLUT VANILIA este un alt fel de vanilie – si merita o alta modalitate de lansare,” a explicat Eva Kempe-Forsberg, Vice Presedinte al Departamentului de Marketing in cadrul Companiei Absolut. “Pentru prima oara, ABSOLUT foloseste Internetul ca si un canal lider pentru lansarea unei noi arome. Pagina de Internet www.absolut.com ii va imbia pe cunoscatorii de bauturi spirtoase si pe consumatori cu trasatura robusta si distincta ABSOLUT VANILIA, aducandu-i in universul ABSOLUT si permitandu-le sa experimenteze ABSOLUT VANILIA in stilul lor propriu.”

 

Pagina de Internet www.absolut.com, la care s-a lucrat timp de mai multe luni, animeaza ABSOLUT VANILIA prin petreceri virtuale, filme scurte si functii interactive – invitandu-i pe vizitatori sa descopere ABSOLUT VANILIA in feluri in care sortimentul nu poate fi experimentat in magazine, prin publicitate sau chiar in baruri.

Link-urile catre povestiri umoristice si activitatile haioase ii atrag pe oameni – cu toate ca acestea sunt cel mai bine experimentate pe Internet, unele functii sunt listate mai jos:

 

- Filme narative. Vizitatorii paginii de Internet pot sa isi inceapa seara prin a participa la doua petreceri interactive via Interent, prin a lega noi prietenii cu petrecaretii virtuali ABSOLUT in timpul activitatilor ce au loc inainte de cina, in timpul cinei, “clubbing-ului” si “after-hours.” La sfarsitul noptii, vizitatorii adresei de Internet pot face schimb de adrese de e-mail cu petrecaretii si pot sa continue sa primeasca sfaturi in legatura cu obiceiurile consumului bauturilor alcoolice dupa terminarea petrecerilor.

 

- Obiceiurile consumului bauturilor alcoolice. Pe pagina de Internet ABSOLUT VANILIA, barmanii clubului Trust din New York ofera fanilor bauturilor spirtoase posibilitatea de a trage cu ochiul la diversitatea prepararii de cocteluri, in timp ce un “generator virtual” de cocteiluri ii sfatuieste pe oameni cum sa prepare cocteiluri bazate pe trasaturi specifice, precum Gust, Timp, Locatie sau Caracteristici ale Cocteilului. In aceasta sectiune a paginii de Internet bautorii de vodca pot invata cum sa prepare cocteiluri usoare, acre, seci sau dulci care sa poata fi servite acasa sau consumate in club; de asemenea, pagina de Internet le poate sugera acestora ce tipuri de cocteiluri se potrivesc unui anumit moment al noptii. In acelasi timp, aceasta sectiune a paginii de Internet ofera ultimele noutati cu privire la obiceiurile consumului bauturilor alcoolice si chiar le permite vizitatorilor sa imparta retetele cu prietenii lor via e-mail sau sa imprime aceste retete si sa le ofere la petreceri.

 

- Invitatii virtuale. Acest instrument unic ofera vizitatorilor paginii de Internet posibilitatea de a trimite prietenilor invitatii electronice la petreceri reale. Pe baza imaginilor fotografice ce pot fi vizualizate pe pagina de Internet ABSOLUT VANILIA, vizitatorii isi pot organiza petreceri proprii si sa fie gazdele unei nopti cu bauturi care se consuma inainte de cina, in timpul cinei, “clubbing-ului” si “after-hours.”

 

- Generatorul de expresii “pentru agatat”. Pentru cei ce au nevoie de companie, ABSOLUT VANILIA ofera un generator de expresii “pentru agatat” unde atat doritorii, cat si cei sensibili pot sa gaseasca declaratii de dragoste care sa impresioneaza un partener/ o partenera viitoare.

 

 

Pagina de Internet a fost creata pentru a acorda atentie speciala brandului ABSOLUT VANILIA. Primul sortiment lansat in ultimii patru ani, ABSOLUT VANILIA are o savoare plina si trasaturi distincte dominate de vanilie, accentuata cu note de butterscotch si ciocolata amaruie. Prin gustul oarecum sec si sofisticat, ABSOLUT VANILIA ofera o aroma de o puritate fara precedent care a fost creata prin utilizarea unui procedeu continuu de distilare superioara si din batoane de vanilie din Madagascar.

 

“Personalitatea unei arome ABSOLUT poate fi intotdeauna identificata datorita sticlei si numelui pe care il poarta. Incepand de acum, acestea vor fi prezentate pe Internet,” a adaugat Kempe-Forsberg. “Atat pagina de Internet, cat si sticla alba sunt inspirate din puritatea aromei de vanilie si ii reflecta distinctia unica.”

 

Din acest moment, www.absolut.com nu numai ca va reprezenta prima experienta pe care o vor avea consumatorii cu ABSOLUT VANILIA, dar si semnifica sfarsitul si in acelasi timp, relansarea paginii de Internet a brandului ABSOLUT, o experienta virtuala complet noua si diferita care imbina creativitatea experimentala cu noile tehnologii si impinge limitele comunicarii virtuale – creand o fereastra neasteptata spre universul ABSOLUT.

 

www.absolut.com... Inceputul unei noi generatii virtuale

 

O reprezentare reala a naturii inovatoare a brandului, noua pagina de Internet face apel la simturi in timp ce furnizeaza informatii folositoare cu privire la calitatea si traditiile adand inradacinate ce stau in spatea marcii ABSOLUT. In afara sectiunii ABSOLUT VANILIA, pagina de Internet, www.absolut.com invita vizitatorii si consumatorii sa vizioneze trei camere virtuale separate – ABSOLUT REALITY (ABSOLUT REALITATE), ABSOLUT DISPLAY (ABSOLUT EXPOZITIE) si ABSOLUT CAMPAIGNS (ABSOLUT CAMPANII) – fiecare cu diferite niveluri de divertisment, muzica, film si instrumente virtuale.

 

ABSOLUT DISPLAY

 

ABSOLUT DISPLAY isi intampina vizitatorii paginii de Internet oferindu-le posibilitatea sa arunce o privire la cele mai spectaculoase creatii din istoria brandului. Odata ce intri pe pagina de Internet www.absolut.com, ABSOLUT DISPLAY prezinta o serie de promo-uri ce infatiseaza ultimele evenimente si campanii organizate de brand.

 

Aici, utilizatorii afla despre colaborarile ABSOLUT cu creatori de moda - Stella McCartney si Jean Paul Gaultier (printre altii) – cu scopul de a fascina comunitatile internationale din domeniul modei si a artelor prin creatiile lor unice. De asemenea, ABSOLUT DISPLAY prezinta un calendar cu evenimentele ABSOLUT ce vor avea loc pe plan mondial si ii invita pe vizitatorii paginii de Internet sa se alature comunitatii ABSOLUT.

 

ABSOLUT REALITY

 

Aici, utilizatorii arunca o privire la universul cocteilurilor preparate din cele sase sortimente de ABSOLUT. Fiecare aroma este prezentata prin retete, filme scurte si jocuri distractive, precum si instrumente experimentale. Aceasta sectiune ofera o fereastra catre debutul si istoricul brandului, vodcile sale aromate si procesul continuu de distilare care face ca vodca ABSOLUT sa fie atat de pura. De asemenea, in cadrul acestei sectiuni, arta de preparare a cocteilurilor si rafinamentul barului sunt explorate, oferind sfaturi si o carte referitoare la realizarea acestora ce contine multiple retete, precum Cosmopolitan, Vodkatini si altele. Bucurandu-se de posibilitati virtuale nemarginite, vizitatorii pot reveni ori de cate ori vor dori sa o faca pentru a se inspira si pentru a afla cum este creata o experienta de prima mana in universul cocteilurilor.

ABSOLUT CAMPAIGNS

Aceasta sectiune, dedicata prezentarii ultimelor campanii de marketing realizate de ABSOLUT de pe intregul glob, subliniaza cele mai tari creatii artsitice publicitare si exploreaza in detaliu activitatile de comunicare ale unui brand de talie mondiala.

 

www.absolut.com Versiunea 2.0 este o extindere curajoasa a traditiei inovatoare a brand-ului ABSOLUT in domeniul Internetului. Extinzandu-se prin aceasta calatorie dinamica prin designul paginilor de Internet si libertatea artistica, ABSOLUT continua sa posteze noi promo-uri pe pagina de Internet abordand comunicarea prin intermediul Internetului si utilizand mijloace inovatoare. Noua casa virtuala a legendarului brand, www.absolut.com Versiunea 2.0 infrange barierele Internetului si isi abordeaza consumatorii prin mijloace sofisticate si distincte.

Data publicării: 20 Iulie 2004 | 10:38
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Ce mai lung clip animat electoral

Vodafone serveste 3G pe paine pentru 10 milioane de utilizatori

ABSOLUT a prezentat in cadrul AdPrint European Festival, doua expozitii: ABSOLUT LEGENDS respectiv ABSOLUT VANILIA

Fotbal si Adidas la MTV


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server