Mohammed Al Fayed se lupta cu BBC

Proprietarul magazinului Harrods, Mohammed Al Fayed actioneaza legal pentru a oprii un program ce urmeaza sa fie difuzat de BBC. Programul este unul care cerceteaza respectarea platiilor de impozite de catre Fayed. Programul va fi prezentat de John Sweeney care promite dezvaluirea a mai multe sectrete ilegale comise de catre Fayed.

 

Multimilionarul Fayed va merge astazi in instanta pentru a convinge un judecator sa interzica difuzarea temporara a emisiunii, dar argumentele lui Fayed au ramas nedezvaluite. Cei de la BBC au declarat in mod oficial ca sint constienti de incercarile lui Fayed dar nu cred ca are un motiv legal care sa sprijine cerere sa. Mai mult decat atat, directori de la BBC au declarat ca vor lupta in instanta pentru ca publicul sa poata vedea aceasta emisiune.

 

Fiind la origine egiptean, Fayed este unul dintre cei mai bogati oameni din lume, avand o avere estimate de aproximativ 560 milioane de lire sterline. El este proprietarul magazinului Harrods si al clubului de fotbal Fullham din Premier League.