nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Renault a cumparat o treime din capitalul Revoz

Renault a semnat la data de 23 decembrie 2003 un acord pentru achizitionarea a 33,3% din capitalul filialei de productie slovene Revoz, urmand ca transferul sa se realizeze pe 3 februarie 2004.

In totalitate integrata dispozitivului industrial Renault in Europa, uzina Revoz, situata la 70 km de sud-estul capitalei Ljubliana, este una dintre cele trei uzine in care se fabrica Clio (celelalte doua fiind Flins in Franta si Valladolid in Spania). Productia a atins in 2003 cifra de 118 200 unitati.

 

Uzina Revoz a beneficiat de la crearea sa de un nivel al investitiilor care se ridica la aproape 400 milioane euro. In 1972, Renault a incheiat un acord cu societatea Industrija Motornih Vozil (IMV, industria de vehicule motorizate) pentru producerea Renault 4.

 

In 1988, cei doi parteneri fondeaza Revoz, devenita societate anonima in 1990. In 1991, Renault devine actionar majoritar cu 54% din capital. In 2001, participarea Renault se ridica la 66,7%, restul de capital fiind detinut de IMV si de fondurile de investitii private. Prin preluarea controlului filialei Revoz, Renault isi confirma consecventa strategiei de implantare industriala in Europa Centrala inceputa in anii 1970.

Data publicării: februarie 2004
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Prima saptamana de licitatii on-line pe site-ul www.nustadeoparte.ro s-a incheiat

8,5 milioane de Euro - suma atrasa de proiectele inscrise la cea de-a treia editie a Galei Societatii Civile

Comunicare online si nu numai

ABSOLUT a prezentat in cadrul AdPrint European Festival, doua expozitii: ABSOLUT LEGENDS respectiv ABSOLUT VANILIA


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server