nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

16 Decembrie - ziua Orange pe MSN

Orange va rula, inainte de Craciun, cea mai importanta actiune de “preluare a serviciilor de publicitate” din acest an. Astfel, timp de o zi toate spatiile publicitare disponibile in cadrul serviciilor MSN din Marea Britanie vor fi saturate exclusiv cu reclame ale companiei Orange.

In ziua de joi, 16 decembrie, Orange va fi beneficiarul de drept al serviciilor de publicitate in reteaua serviciilor de comunicare MSN Marea Britanie, inclusive pe MSN Hotmail si MSN Messenger. Actiunea a fost gandita ca o masura de “contracarare” a efectului actiunilor de marketing si promovare din partea concurentilor directi ai companiei. Campania se concentreaza asupra ofertei speciale de sarbatori pentru serviciul “pay-as-you-go” si se estimeaza ca peste 100 de milioane de utilizatori MSN vor fi expusi actinuii Orange.

 

Amanda Anthony, Digital Marketing Manager la MSN.co.uk, a declarat pentru brandrepublic.com: “Campania de fata are darul de a sublinia multiplele posibilitati creative pe care le pune la dispozitie serviciile de comunicare MSN. Branduri de prima mana, cum ar fi Orange in exemplul de fata, sunt deschise catre metodele mai putin conventionale de promovare si inteleg pe deplin eficienta acestui canal. Internetul este o unealta puternica pentru dezvoltarea unui brand, ofera un feedback rapid si creste vizibil rapid volumul de vanzari.”

 

Intelegerea a fost mediata de catre Initiative Media UK, creatia fiind asigurata de agentia Craik Jones Watson Mitchell Voelek.

 

In ultimul an Orange si-a consolidat relatiile cu gigantul MSN, folosind spatiile de publicitate oferite in cadrul MSN Messenger, MSN Hotmail si portalul MSN.co.uk.

Data publicării: 14 Decembrie 2004 | 13:11
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Revista “Oblique Magazin” va fi distribuita si la casieriile Astral

Grupul Academia Catavencu si Splendid Media devin Splendid MEDIAZECE / SMZ

Catastrofa asiatica atinge si Toyota

Spotul ARAS/ „Disparitia”, printre cele mai bune ad-uri din 2004 pe adforum.com

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server