S-a lansat site-ul

Astazi, 9 decembrie s-a lansat site-ul www.nustadeoparte.ro (h t t p : / / w w w . n u s t a d e o p a r t e . r o /) , un site de licitatii on-line cu un caracter mai aparte. Pe de o parte, obiectele scoase la licitatie sunt “operele” unor copii autisti, iar pe de alta parte, fondurile stranse din aceste licitatii vor fi donate in scopul ajutorarii acestor copii.

“Ideea acestui proiect s-a nascut in urma unui pariu” ne-a declarat unul din membrii echipei care s-a implicat in realizarea site-ului. “Cineva a spus ca romanilor nu le pasa de suferinta altora, iar eu l-am contrazis. Urmeaza ca cei care vor intra pe site sa decida cine a avut dreptate.”

 

“ Unul din scopurile acestui site este de a-i face pe oameni sa constientizeze ca autismul este o realitate si nu doar o boala despre care auzi in filme”, a adaugat Damian Nedescu, coordonatorul proiectului.

 

 “Dar mai important decat atat este sa se inteleaga ca intervenit la timp , cu metoda structurata , copii de 2-5 ani au sansa de a fi recuperati din autism si de a reveni la normalitate “a continuat el.

 

In fiecare saptamana vor fi licitate mai multe tablouri, iar cei care vor putea licita vor fi atat persoane fizice cat si juridice. Dupa fiecare saptamana, cei care au castigat licitatiile vor primi acasa tablourile inramate, ca o recunoastere a faptului ca problemele altora nu ii lasa indiferenti.

 

Citind acest comunicat, a-ti facut primul pas in a nu sta deoparte. Va multumim!