nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

S-a lansat site-ul Infopromotii.ro

Echipa infopromotii.ro are placerea de a va anunta ca astazi,10.12.2004, isi va lansa oficial site-ul. Dupa cum sugereaza si numele, acesta aduna cat mai multe promotii in curs de desfasurare, cu toate detaliile lor, putand fi vizualizate accesand www.infopromotii.ro.

Ca eveniment de lansare, am ales sa prezentam o serie de promotii din mai multe domenii de activitate. Am extins din proprie initiativa si fara nici un fel de pretentii aria de difuzare a acestor campanii promotionale si in randul consumatorilor de internet. Exactitatea informatiilor culese de noi din mass-media au putut fi verificate de clientii implicati. Speram sa contribuim astfel la succesul acestor campanii, iar acesta sa reprezinte bazele unor viitoare colaborari. Va multumim anticipat in speranta ca veti mentiona acest lucru pe site. Pentru eventuale informatii suplimentare sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati.

Data publicării: 10 Decembrie 2004 | 15:34
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Ce mai lung clip animat electoral

ABSOLUT a prezentat in cadrul AdPrint European Festival, doua expozitii: ABSOLUT LEGENDS respectiv ABSOLUT VANILIA

Mmd Public Relations a fost desemnata “Noua agentie europeana de consultanta a anului” prin intermediul The Holmes Report

Comunicare online si nu numai

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server