nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

RADIO 21 scoate la licitatie camasa lui Mircea Radu

“Buzdugan si cu Morar, De Craciun fac dar din dar". Acesta este sloganul campaniei de strangere de fonduri, pe care Radio 21 si Dimineata deMenta au inceput-o pentru Paul Ungureanu Mironov, baietelul de 8 ani care nu poate merge.

Povestea a inceput cu un email sub forma unei scrisori catre Mos Craciun, trimisa de Paul Mosului. Pe lista de cadouri pentru anul acesta, Paul a scris un singur lucru: ca isi doreste o calatorie la Kiev, in Ucraina, pentru a-si putea continua tratamentul (in valoare de 33 000 de euro) care il va ajuta sa mearga din nou.

Echipa Radio 21 a hotarat sa faca ceva pentru Paul. Sa ii dovedeasca, simplu, ca Mos Craciun exista. Si ca dorintele venite din suflet pot deveni realitate.

 

De aceea, timp de 2 saptamani, Dimineata deMenta va scoate la licitatie, pe radio, un obiect personal al catorva din cele mai populare vedete din Romania: Mircea Radu, Marius Tuca, Raluca Moianu, Robert Turcescu, Ilie Nastase, trupa Voltaj, trupa HI-Q, Pepe sunt cei care ne ajuta deja. Primul obiect scos la licitatie este o camasa purtata de Mircea Radu la emisiunea Din Dragoste. Urmeaza bretelele lui  Marius Tuca, bilele lui Turcescu sau delfinasul de aur al Ralucai Moianu.

 

Pe langa licitatie, Mihai si Daniel vor pleca la colindat, impreuna cu trupa 69, prin metrou si pe la marile companii din Romania. Timp de o saptamana si jumatate va veti putea intalni cu echipa de colindatori in toate statiile mari de metrou. Iar cei care lucreaza la birou au sansa sa fie surprinsi chiar la munca de Buzdugan, Morar si 69, cu un repertoriu 100% live format din colinde de Craciun si hituri.

 

Buzdugan si Morar, de Craciun fac dar din dar. Speram ca vom putea sa ii dam lui Paul Mironov mersul inapoi, impreuna!

Data publicării: 09 Decembrie 2004 | 13:30
tipăreşterecomandă

Citeşte:

PSD, noul Fun Club al Academei Catavencu?

Vernisaj la Galeria H’ART - F.A.Q. about Steve the Great

test cover

Un nou nume in pleiada celebritatilor ce promoveaza McDonald’s - Heidi Klum

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server