McCann Erickson din nou in topurile europene

McCann-Erickson este premiata inca o data la doua festivaluri de renume din Europa: Epica si Eurobest.

Spotul „Made in Romania/The Wedding” creat de McCann pentru MTV a fost rasplatit cu distinctia silver finalist in cadrul sectiunii media a festivalului Epica, competitie care de mai bine de 19 ani rasplateste creativitatea agentiilor de publicitate din Europa. Juriul format din reprezentanti ai 32 de publicatii din 23 de tari a facut posibila astfel inregistarearea agentiei McCann in Epica Book 2004, o publicatie anuala care cuprinde cele mai de succes lucrari creative din domeniu.

 

Spotul MTV este una dintre cele mai apreciate lucrari ale McCann, fiind recompensat anul acesta cu Grand Prix-ul si o medalie de Aur la Festivalul Golden Hammer, un Silver Drum la festivalul de la Portoroz, dar si cu o nominalizare la Ad’Or 2004.

 

Printul „Rochii de mireasa” realizat de McCann pentru Maximum Chic a fost la randul sau rasplatit cu o nominalizare la Eurobest, festival unde au fost inscrise anul acesta nu mai putin de 3727 de lucrari. De-a lungul celor 17 editii de pana acum, Eurobest a rasplatit excelenta in creativitate, fiind una dintre cele mai importante competitii europene focalizata pe publicitatea print, outdoor si TV/Cinema.

 

"Simt ca ne-am intrat in mana. Cred ca suntem agentia cea mai in forma la ora actuala, si asta pentru ca am ajuns la un echilibru intre gandirea strategica si creativitate. Avem o echipa foarte stabila care s-a maturizat in McCann, multa experienta executionala acumulata, oameni foarte talentati si in creatie si in client service si un spirit de echipa extraordinar", a declarat Adrian Botan, Creative Director si Deputy Managing Director McCann Erickson.

 

“Anul 2004 s-a dovedit a fi unul foarte bun pentru McCann: dupa succesele inregistrate la Cresta awardssi New York Festivals, acum McCann este mentionata si premiata in cadrul a doua dintre festivalurile de top ten din lume. Argintul de la Epica si shortlistul de la Eurobest vin cumva firesc dupa confirmarea celor doua lucrari si in alte festivaluri internationale”, a mai adaugat Adrian Botan.

 

McCann este singura agentie romaneasca nominalizata la Eurobest, iar la Epica s-a aflat in compania altor trei agentii romanesti.