CITY FM emite live pe Internet!
De acum, orasul asculta CITY FM si pe Internet. Pe (h t t p : / / w w w . c i t y f m . r o) poti asculta cele mai bune programe pop-rock. Nu mai este nevoie sa stai langa aparatul de radio ca sa asculti singura frecventa pop-rock din Bucuresti.

CITY FM se poate asculta live pe internet folosind cel mai popular player audio gratuit - WINAMP. In realizarea emisiei online a fost ales formatul de streaming Ogg Vorbis, un codec audio open-source, gratuit, nepatentat.

Vizitatorii site-ului www.cityfm.ro au la dispozitie trei variante de emisie online, In functie de tipul conexiunii Internet. Astfel, celor care au acces broadband (prin fibra optica sau cablu tv) CITY FM le recomanda streamingul audio pe 128Kbps, care asigura o calitate deosebita a sunetului. Varianta pe 64kbps este recomandata pentru conexiuni pe cablu tv sau radio, asigurand o fidelitate buna si o receptie fara Intreruperi. Si pentru internautii pe dial-up exista un tip de emisie online dedicat.

Pentru emisia online, CITY FM a Incheiat un parteneriat cu Media Sat - una dintre cele mai importante companii de Internet din Romania.