nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Tempo Advertising aduce Aventura PrePay de la Orange

Agentia a realizat cea mai recenta campanie promotionala pentru Orange – Aventura PrePay, care se deruleaza pana in luna octombrie si se adreseaza tuturor clientilor care folosesc servicii de telefonie pre-platite. (Mexic, Brazilia, Africa de Sud/kilometri PrePay/Aventura)

Tempo Advertising semneaza creatia pentru Aventura PrePay – cea mai recenta campanie promotionala lansata de Orange. Clientii care isi reincarca contul PrePay in perioada 5 iulie-5 octombrie 2004 aduna kilometri PrePay. Pentru fiecare USD reincarcat, clientii primesc 1 km PrePay. In functie de valoarea creditului reincarcat, acestia pot castiga reduceri speciale la produse Orange (telefon, pachet PrePay, cartela de reincarcare PrePay), telefoane Nokia si excursii în Mexic, Africa de Sud sau Brazilia. Promotia este comunicata printr-o campanie formata din 3 spoturi TV (Coliba, Mexicanii si Africanii), 2 spoturi radio, machete de presa, outdoor si POSM.

Conceptul campaniei valorifica exotismul acestor regiuni, al localnicilor, al obiceiurilor si al peisajelor care le-au adus faima. El este dezvoltat in cateva executii construite in  jurul unor situatii care ar putea face deliciul povestilor impartasite dupa intoarcerea din vacanta.

 

„Ca in fiecare vara, mirajul peisajelor cu plaje largi si apa racoroasa ne cheama la aventura. De aceea cartelele Prepay de la Orange devin un soi de pasaport catre aceste destinatii - kilometrii Prepay adunati de pe cartele te conduc spre cele mai inedite locatii turistice actuale. Ideea a fost aceea de a ilustra pe cit posibil experientele specifice tarilor ce urmau a fi vizitate, fiind vorba de destinatii exotice precum Brazilia, Mexic sau Africa de Sud,” spune Silviu Culea, Director Creatie Tempo Advertising.

 

Spoturile TV au fost filmate in apropierea Bucurestiului („Coliba”), la Vulcanii Noroiosi („Mexicanii”) si in aeroportul Baneasa („Africanii”) in colaborare cu Saga Film si poarta semnatura regizorului Thomas Barina.

Data publicării: 26 August 2004 | 12:45
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server