Revista Cariere si White Image contribuie la dezvoltarea capitalului uman

Revista Cariere - prima revista dedicata capitalului uman – ofera incepand din luna iulie, un serviciu imbunatatit cititorilor ei, prin newsletterul dezvoltat impreuna cu White Image – Loyalty Solutions.

Newsletterul Cariere este un element de referinta pentru profesionistii din domeniu pentru ca ofera informatii de actualitate din domeniul resurselor umane dar si din mediul economic, in ansamblul sau.

Newsletterul contine in premiera oferta de munca a celor mai cunoscute agentii de recrutare si a marilor companii, oferta ce este adresata segmentului de middle si top management. 

 

Rezultatele monitorizarii newsletter-ului revistei Cariere se vor concretiza in adaptarea continutului editorial al revistei la nevoile identificate ale cititorilor si in dezvoltarea acelor subiecte care corespund cerintelor si intereselor fiecarui cititor.

 

„Vrem ca newsletterul dezvoltat impreuna cu White Image sa reprezinte motorul principal in demersul nostru de a crea o comunitate virtuala a celor preocupati de domeniul capitalului uman. Ceea ce aduce nou acest newsletter este gradul sporit de interactiune cu cititorii nostri, care ne da posibilitatea sa identificam subiectele de maxim interes” declara Monica Neumorni, director executiv al Revistei Cariere..

“Suntem onorati sa fim parte integranta a promovarii unei atitudini si conduite de top in domeniul resurselor umane prin colaborarea cu revista Cariere.Aceasta relatie ne-a oferit oportunitatea de a demonstra calitatea si utilitatea serviciilor profesionale de e-mail marketing”, declara Andrei Georgescu – Managing Director White Image.

 

Newsletter-ul dezvoltat de White Image va contribui la dezvoltarea unei relatii eficiente cu actualii parteneri ai revistei Cariere.