Carmen Electra intr-un reality show numai la MTV Romania

‘Carmen and Dave’ este noul show ce se va difuza incepand de vineri 6 august la ora 20:30 pe postul MTV Romania. "Pana ce moartea ne va desparti" sau ‘Death do us Part’ reprezinta o miniserie documentar, ce va prelua locul lasat de ‘Newlyweds’ avandu-i in vizor pe Jessica Simpson si Nick Lacey, unde Carmen Electra si Dave Navarro spun "Da" pentru totdeauna. Pentru cei care s-au obisnuit cu Newlyweds si se vor astepta la acelasi scenariu si din partea acestui show, intensitatea cu care Carmen and Dave isi petrec ultimele zile de “burlacie” va fi o surpriza foarte placuta!

Show-ul ne introduce in viata cuplului Carmen Electra si Dave Navarro in lunile ce preced casatoria si culminand cu ceremonia propriu-zisa. Pe parcursul filmarilor, camerele MTV i-au surprins pe Carmen si Dave incercand sa se descurce in acelasi timp si cu viata profesionala, dar si cu planning-ul celei mai importante zile din viata lor.

 

Pe parcursul episoadelor, telespectatorii vor putea urmari cuplul pregatindu-se pentru o nunta complet netraditionala si foarte sexy! Printre momentele cheie ale seriei: Carmen alcatuind lista invitatilor din randul celor mai celebri cantareti de rock, alegerea florilor (in nici un caz nu va fi o nunta alba de la inceput si pana la sfarsit), scrierea juramintelor, si nu in cele din urma, petrecerea burlacilor si a burlacelor. Asadar legati-va centurile de siguranta!

 

Producatorii acestui show sunt Lois Curren si Fernando J. Hernandez, producatori ce fac parte din echipa originala a MTV US.

 

 “Postului MTV i s-a oferit posibilitatea sa priveasca de foarte aproape vietile personale si profesionale ale celor doi, pentru a putea dezvalui cele mai picante momente din culisele organizarii unei nunti care s-ar putea dovedi a fi cel mai discutat eveniment monden al anului”, a declarat Brian Garden, presedintele departamentului de Entertainment al MTV si VH1. “Publicul nostru continua sa ceara de la MTV un acces sporit si o conexiune mai profunda cu vedetele momentului, si suntem incantati ca putem sa le prezentam culisele organizarii nuntii lui Carmen si Dave”.

 

Urmariti si voi vineri 6 august la ora 20:30 pe postul MTV Romania, camerele de filmat care vor transmite imagini incendiare si socante de la petrecerea burlacilor si nu numai. Faceti rost de o batista, pentru a putea urmari ceremonia, iti va taia cu siguranta respiratia.