Oameni noi la Image Promotion
Nora Ionita, Ruxandra Florea si Ailin Ibraim sunt noii veniti la Image Promotion.

Nora Ionita (35) noul Group Account Director la Image Promotion – Companie de PR. Inainte a lucrat la Saatchi&Saatchi ca PR Director. A absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti. Cunoaste foarte bine presa romaneasca, pentru ca a lucrat timp de opt ani pentru diferite publicatii. (Biz, Ziarul Financiar, Unica, ZIUA). Unul dintre hobby-urile ei preferate este sa cante karaoke.

 

Ruxandra Florea (27) este noul Account Manager pentru Image Promotion – companie de PR. Inainte a facut relatii publice pentru Saatchi&Saatchi. Ruxandra a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, in cadrul Universitatii Bucuresti. A mai lucrat pentru Graffiti BBDO, Vitrina Advertising, Prima TV si Perfect Ltd. In timpul liber incearca sa danseze cat mai mult, sa inoate si sa calatoreasca.

 

Ailin Ibraim (24) este noul Account Assistant pentru Image Promotion – companie de PR. A absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice “David Ogilvy” si are un Master in Publicitate si Reclama. A mai lucrat ca Office Manager la Tonnuci.