Camelot inventeaza loteria mobila

Camelot negociaza in prezent o intelegere cu operatorii majori de telefonie mobila din Marea Britanie pentru dezvoltarea unui serviciu securizat care sa permita utilizatorilor sa joace numere la Loterie prin intermediul telefonului mobil.

In prezent se poarta discutii cu Vodafone, Orange, O2, T-mobile si “3” pentru implementarea unui astfel de serviciu in retelele respective. De asemenea, si abonatii operatorilor Virgin Mobile, Fresh, Tesco Mobile, Sainsbury's Mobile si OneTel ar putea beneficia de acest serviciu incepand din toamna.

 

Diane Thompson, director executiv Camelot, a declarat pentru site-ul revolutionmagazine.com: “Daca 2003-2004 a fost anul in care ne-am diversificat gama de jocuri, 2004-2005 va fi anul in care vom extinde accesibilitatea Loteriei Nationale.

Camelot si-a schimbat radical strategia de promovare in ultimile 12 luni, dupa dezastrul din campania “Live a Loto” sustinuta de Billy Connolly. La inceputul lui 2003 “Live a Lotto” a fost inlocuita de o campanie care scotea in evidenta modul in care au fost folosite Fondurile Loteriei Nationale.