nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

Atentie!!! Cad panouri publicitare.

Municipalitatea din Shanghai a decis interzicerea montarii de billboarduri publicitare pe zgarie-norii proaspat construiti in metropola precum si inlaturarea celor deja existente, intr-un efort de a schimba imaginea orasului, au declarat autoritatile locale pentru cotidianul China Daily.

Incepand de luna aceasta, cladirile nou construite care depasesc 60 de etaje situate in zona centrala a orasului nu vor mai putea afisa reclame pe acoperisuri, a declarat, Zheng Jinwen, purtatorul e cuvant al Biorului administrativ  pentru aspectul si sanatatea orasului.

 

Potrivit noii politici, billboardurile mai inalte de 20 de metri instalate pe calea ferata suspendata din oras vor fi inlaturate pana la sfarsitul anului in curs. Autoritatile locale vor plati compensatii companiilor care isi fac publicitate si ale caror afise vor fi inlaturate.

 

“Aceste reclame instalate pe cladiri de mare inaltime, reprezinta un adevarat pericol pentru pietoni in conditii de vreme nefavorabila. In urma unei furtuni puternice care a lovit orasul luna trecuta, cinci structuri de susutinere a panourilor publicitare au fost smulse si aruncate in plina strada, au ma spus oficialii din Shanghai.

Data publicării: 22 aprilie 2004 | 11:20
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server