nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Unilever SCE continua colaborarea cu Ogilvy PR

Dupa o colaborare de succes in cea de a doua jumatate a anului 2003 si inceputul acestui an, contractul dintre Ogilvy Public Relations Worldwide/ Bucuresti si Unilever South Central Europe a fost resemnat pentru inca un an de zile.

In baza acestei intelegeri, Ogilvy PR ofera servicii specializate de relatii publice din aria comunicarii corporative: consultanta, management de proiect, relationare cu media, gestionare a situatiilor de criza, organizare de evenimente etc.

 

Cel mai important proiect pe care cele doua companii l-au derulat impreuna anul trecut este etapa nationala a Concursului International de Arta Unilver, aflat la a treia editie in tara noastra.  In competitia internationala au fost inscrise 14.000 de lucrari din 13 tari, dintre care 9.800 au apartinut concurentilor romani.

 

Fondata in 1999, Ogilvy Public Relations Worldwide este singura reprezentanta a unei companii internationale specializata in domeniul relatiilor publice din Romania. La nivel mondial, Ogilvy Public Relations Worldwide apartine Grupului WPP, fiind reprezentata prin 60 de filiale, raspandite pe cinci continente. De curand, a fost desemnata de catre prestigioasa publicatie de specialitate „The Holmes Report” Agentia Internationala a Anului 2003.

Data publicării: 22 aprilie 2004 | 14:50
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server