Intregul meniu este format din mancaruri gatite pe baza de whiskey Jack Daniel's: “Tennessee Saloon s-a nascut din pasiune, spune Ilinca Branzei, managerul restaurantului, din pasiunea gatitului si din dorinta de a aduce in Romania spiritul original al batranului Jack. Am profitat de faptul ca Tipsy este o locatie care poarta marca "Jack Lives Here" si impreuna cu reprezentantii Allied Domecq am decis sa deschidem acest tip de salon”, adauga Ilinca.
Restaurantul, care vrea sa ofere o noua optiune gurmanzilor bucuresteni, mai are doar doi concurenti la nivel mondial – unul in Lynchburg, Tennessee - "MISS MARY BOBO’S" - singurul loc din oras unde poti simti gustul lui Jack, deoarece alcoolul este interzis in zona - si celalalt in Nashville, "OPRYLAND".
Clientii care vor pasi pragul salonului sunt oameni care au placerea gustului, dar, mai ales, sunt oameni care nu se grabesc. De ce? Pentru ca majoritatea felurilor de mancare se pregatesc la cuptor, dupa un anumit ritual. Pentru ca Jack nu se incurca cu orice! Doritorii vor trebui sa-si faca rezervari pentru masa de seara inca din jurul pranzului, deoarece mancarea buna are nevoie de timp, iar whiskey-ul are nevoie de timp pentru a-si darui savoarea.
Tennessee Saloon le va demonstra celor care ii vor trece pragul ca Jack Daniel's este un ingredient minune in bucatarie. Calitatea unica a whiskey-ului Jack Daniel’s consta in faptul ca gustul sau dulce, lemnos, picant si un strop caramelizat este la fel de patrunzator si intr-o friptura suculenta, dar si intr-o crema fina de ciocolata.
Si tocmai de aceea e nevoie de experienta, pasiune si timp atunci cand gatesti cu si pentru Jack.
De altfel, regula de aur a gatitului cu Jack este sa fii moderat, la fel ca si in cazul celorlalte condimente. Savoarea lui Jack Daniel's trebuie sa imbratiseze mancarea, sa o potenteze si nu sa o domine. Aceasta este cheia unor clatite glazurate senzationale, a sosurilor dintr-o alta lume, a aripioarelor picante sau a cartofilor dulci.
“Ideea deschiderii unul salon Jack Daniel's in Romania este o premiera pe care o imbratisam din tot sufletul”, spune Oana Irimescu, Brand Manager Jack Daniel's la Allied Domecq Romania. “Romania este prima tara din Europa care alege sa prepare si sa se bucure de mancarurile savuroase create de Jack, intr-o locatie strict autentica”, continua ea.
Jack Daniel’s Tennessee Whiskey insufla un nou spirit esentei insasi a mancarii, transformand un gust banal intr-unul cu noi vibratii. Si daca doriti sa va convingeti, tot ce aveti de facut este sa pasiti intr-un nou univers: Tipsy Tennessee Saloon.
Allied Domecq Spirits & Wine este a doua companie producatoare si distribuitoare de bauturi spirtoase din lume. Lider pe piata romaneasca de bauturi spirtoase importate, Allied Domecq Spirits & Wine Romania detine 50% din piata de whiskey de import, 65% din piata de gin de import si 35% din piata de vodca de import. Principalele marci distribuite sunt Ballantine's, Teacher’s, Jack Daniel's, Finlandia Vodka, Beefeater's, Carolan's Irish Cream, Tullamore Dew, Tia Maria, Mumm's Cordon Rouge si Kahlua.
Amplasat in Bdul Schitu Magureanu la nr. 13, TIPSY PLUB este mandria Ilincai Branzei, cea care l-a gandit, l-a decorat, a avut gria de el si il conduce, iata, din 1999. Pentru cei care nu stiu ce inseamna TIPSY – in engleza, TIPSY inseamna ametit, abtiguit, cherchelit, starea in care "te simti bine". Iar pentru cei care nu stiu ce e un PLUB, ne raspunde chiar ea: "Am dorit un nume scurt, sonor, usor de memorat, cu rezonanta atat pentru strainii care frecventeaza pub-urile, dar si pentru romanii care doresc sa se simta bine. Si-atunci o prietena a sugerat: TIPSY. TIPSY nu e un CLUB, nu e un PUB, este singurul PLUB de clasa din Bucuresti."