nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Spotul

In aceasta saptamana, romanii vor putea vedea in premiera celebra reclama Pepsi “Gladiatoarele”, cu Britney Spears, Beyonce Knowles, Pink si Enrique Iglesias. Reclama va fi difuzata in timpul spectacolului MTV Romanian Music Awards care va avea loc joi 22 aprilie, incepand cu ora 20.00. Show-ul va fi transmis live pe MTV. Pepsi este pentru al doilea an consecutiv partenerul MTV Romanian Music Awards, fiind deja un partener tradiţional al postului de televiziune si prin sponsorizarea mai multor emisiuni.

“Gladiatoarele” este o reclama absolut senzaţionala, cu durata de 3 minute, care are ca protagonisti 4 staruri de prim rang ale muzicii internaţionale. Acţiunea se petrece in Roma antica, in arena din Colosseum. Britney, Pink si Beyonce sunt niste frumoase gladiatoare, care trebuie sa-l distreze pe imparatul cel crud, intruchipat de Enrique.

 

Dar ele nu se supun asa de usor, ci dimpotriva. In foarte scurt timp vor intoarce mulţimea impotriva imparatului pe celebra melodie “We will rock you” a formaţiei Queen, care va zgudui la propriu Colosseum-ul. Lucrurile iau o intorsatura amuzanta si intr-un final, toata lumea bea Pepsi...

 

Coloana sonora, produsa de legendarii Brian May si Roger Taylor, a fost inregistrata cu vocile celor trei vedete feminine.

 

Regizorul reclamei este renumitul Tarsem Singh, care a regizat filmul “The Cell” cu Jennifer Lopez, videoclipul REM “Losing my religion”, dar si celebrele reclame Pepsi “OK Corral” si “Foot battle”.

 

Pepsi, parte a PepsiCo International, are o lunga tradiţie de implicare in muzica, aducand experienţe unice fanilor din peste 170 de ţari. Pink, Beyonce, Britney si Enrique se alatura listei impresionante de artisti internaţionali cu care PepsiCo a colaborat in trecut, printre care se numara Shakira, Ricky Martin, Robbie Williams, Janet Jackson si Spice Girls.
Data publicării: 20 aprilie 2004 | 14:59
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Urale disonante de la Publicis

Mmd Public Relations a fost desemnata “Noua agentie europeana de consultanta a anului” prin intermediul The Holmes Report

AdPrint - echipe de creatie din 13 tari europene si–au inscris lucrari in festival

Comunicare online si nu numai


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server