nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

O noua interfata pentru site-ul elmiplant.ro

Elmiplant, unul dintre cei mai mari producatori de cosmetice din România, anunta lansarea noii interfete a site-ului www.elmiplant.ro.

Site-ul ofera informatii complete despre toate produsele Elmiplant, structurate pe game de interes (ten, par, corp, barbati, copii, pentru protectie solara, etc), dar si date generale despre companie, cele mai importante evenimente Elmiplant, oferte de munca si date de contact.

 

Noutatea absoluta pe care o aduce www.elmiplant.ro in industria producatorilor de cosmetice din România o reprezinta categoria de descriere a principiilor active folosite pentru fabricarea produselor Elmiplant. Astfel, fiecare vizitator poate gasi date complete despre plantele naturale si ingredintele recomandate ingrijirii si tratamentului propriului ten, par sau corp, precum si beneficiile oferite prin aceste principii active de produsele Elmiplant.

 

www.elmiplant.ro devine astfel o adevarata enciclopedie deschisa tuturor celor interesati de tratarea si ingrijirea pe cale naturala a propriului corp.

 

Elmiplant, unul dintre cei mai mari producatori de cosmetice din România, a inregistrat in anul 2003 o crestere a cifrei de afaceri de 40%, fata de anul anterior, depasind astfel estimarile. Vânzarile Elmiplant in anul 2003 au fost in valoare de 2.1 milioane USD, fata de 1.5 milioane USD in anul 2002. Acestea au cunoscut urmatoarea structura: 35% pentru gama de produse pentru ten, 23% pentru par, 17% pentru parafarmaceutice, 13% pentru corp, 10% pentru emulsii de plaja si 2% pentru alte game de produse.

 

Planurile Elmiplant pentru anul 2004 includ lansarea altor doua game noi de produse cu combinatii de extracte din plante, imbunatatirea formulelor unor produse deja existente, recunoasterea internationala a marcii Elmiplant, dezvoltarea continua a exporturilor si a distributiei nationale, achizitia de noi utilaje, marirea numarului de angajati.

 

Pentru anul 2004, Elmiplant estimeaza o cifra de afaceri de 2.7 milioane USD.

Data publicării: 15 aprilie 2004 | 12:07
tipăreşterecomandă

Citeşte:

8,5 milioane de Euro - suma atrasa de proiectele inscrise la cea de-a treia editie a Galei Societatii Civile

Prima saptamana de licitatii on-line pe site-ul www.nustadeoparte.ro s-a incheiat

Craciun nordic fericit! (tot de la Coca-Cola)

AdPrint - echipe de creatie din 13 tari europene si–au inscris lucrari in festival


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server