nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

MTV Romanian Music Awards 2004 - un show de succes

Editia din 2004 a MTV Romanian Music Awards, care a avut loc in seara zilei de 22 aprilie, s-a dovedit a fi un succes deplin din punct de vedere al publicului, concertelor, vedetelor prezente si al organizarii, oficialii MTV declarându-se foarte multumiti de calitatea evenimentului si de impactul acestuia in rândul telespectatorilor.

MTV Romanian Music Awards 2004 a debutat cu un recital Loredana feat Sistem, pe parcursul evenimentului având loc 12 recitaluri a unora dintre cei mai cunoscuti artisti români (3SE, Sexxy vs Antract, Pepe vs Miki, Dana, Stefan Banica Jr., Parazitii vs Ombladon, AB4, Clejanii vs DJ, Akcent, Zdob si Zdub, BUG Mafia) si cinci recitaluri a unor faimosi artisti internationali (Dina Vass, Kosheen, Hanadi, Kevin Lyttle, Scooter).

 

Zdob si Zdub au facut o placuta surpriza atât publicului cât si organizatorilor, cântând o melodie in plus fata de prevazut, momentul fiind insa unul cu un foarte mare succes la public.

 

Pentru decernarea fiecarui premiu au fost alaturi de MTV nume sonore ale vietii mondene românesti, precum: Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu de la Vacanta Mare, creatorii Mihai Albu, Rita Muresan si Razvan Ciobanu, Andreea Esca si Vlad Craioveanu, Daniel Buzdugan si Ciprian Dinu, Mihaela Radulescu, Gianina Corondan, Ioana Moldovan, Mihai Gainusa si Serban Huidu, Dana Savuica.

 

Gazda evenimentului a fost Loredana, care s-a dovedit a fi cea mai buna alegere pentru acest rol, dovedind pe intreg parcursul evenimentului ca stilul, eleganta, entuziasmul, originalitatea si naturaletea, pot fi reunite intr-o singura persoana. Loredana a stabilit inca de la inceputul show-ului o legatura foarte strânsa cu publicul, reusind sa fie cu adevarat „gazda” evenimentului si nu doar prezentatoarea acestuia.

 

CÂSTIGATORII ACESTEI EDITII SUNT:

BEST ETNO – ZBOD SI ZDUB

BEST VIDEO – ANDRA feat TIGER ONE

BEST NEW ACT – SPICY

BEST POP – CLASS

BEST HIP-HOP - BUG MAFIA

BEST LIVE - VITA DE VIE

BEST MALE – STEFAN BANICA JR

BEST WEBSITE –www.gia.ro

BEST FEMALE - LOREDANA

BEST ROCK – CARGO

BEST SONG – 3SE

BEST DANCE – O-ZONE

BEST GROUP - VOLTAJ

BEST ALBUM  - BUG MAFIA

LIFE TIME AWARD – GICA PETRESCU

 

Premiile au fost decernate in urma celor peste 23.000 de voturi exprimate de public pe site-ul www.mtv.ro si prin SMS la 1234.

Data publicării: 23 aprilie 2004 | 15:08
tipăreşterecomandă

Citeşte:

test cover

Arata-l cu degetul pe vegetarian!

Urare audio-video de la Merlin Advertising

ABSOLUT a prezentat in cadrul AdPrint European Festival, doua expozitii: ABSOLUT LEGENDS respectiv ABSOLUT VANILIA


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server