nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Interbrew creste in volum

Interbrew anunta realizarea unui volum total de 20,6 milioane hectolitri in primul trimestru din 2004, fata de un volum de 17,0 milioane hectolitri in aceeasi perioada  a anului trecut. Cresterea volumica organica a ajuns la 1,9 milioane hectolitri, ceea ce reprezinta 11 procente. Aceasta crestere este pe plan international si este asociata cu cresterea actiunilor in pietele cheie.

In plus fata de aceasta crestere organica internationala, Interbrew se bucura mai ales de cresterea pe plan mondial a celor doua marci premium pe care le detine, Stella Artois®, care a crescut cu mai mult de 9% si Beck’s®, care a inregistrat o crestere cu mai mult de 19%.

 

In S.U.A., volumul a crescut cu 18%, sustinut puternic de Stella Artois®, care continua ascensiunea , inregistrand peste 75% fata de anul trecut.

 

In Rusia si Ucraina, cresterea volumica a Interbrew a fost exceptionala, cea mai mare crestere fiind obtinuta de brand-ul premium local, Sibirskaya Korona®, de brand-urile premium internationale, Beck’s® si Stella Artois®, si de brand-ul  Staropramen®, prezent in mai multe tari.

 

In linie cu cresterea generala a volumelor Interbrew, s-a situat si performanta Interbrew Romania S.A., care a inregistrat in primul trimestru al anului 2004, o crestere cu 42% mai mult fata de aceeasi perioada a anului 2003.

 

“Aceasta crestere are la baza doi factori: cresterea spectaculoasa a volumelor marcilor premium, Stella Artois si Beck’s, precum si evolutia marcii Bergenbier in ambalajul revolutionar de unica folosinta, Q-Pack,” spune Mihai Albu, Directorul General al Interbrew Romania.

 

Interbrew Romania este unul dintre cei mai activi producatori de bere de pe piata romaneasca, detinand in industria berii pozitia a 2-a, cu o cota de piata de 19,9 % la sfarsitul lunii martie 2004, conform datelor de retail audit MEMRB Romania. Interbrew Romania a inregistrat la sfarsitul anului 2003 volume de aproape 2 milioane hectolitri de bere.

Prezenta de 10 ani pe piata, Interbrew Romania produce cu succes renumitele marci Stella Artois, Beck’s, Bergenbier, Hophen Konig, Noroc, Efes si Caraiman si importa specialitatile belgiene Leffe si Hoegaarden.

Data publicării: 28 aprilie 2004 | 13:10
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server