nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Green Pixel creeaza noul portal de publicitate IMAGOO

GREEN PIXEL lanseaza noua versiune a portalului IMAGOO (imagoo.ro), parte a unui amplu parteneriat realizat intre cele doua companii, cu scopul de a promova pe termen lung bunele practici in materie de design web, comunicare si branding online.

In cadrul proiectului, GREEN PIXEL a creat noua interfata grafica, mult mai prietenoasa si mai aproape de profilul revistei de publicitate Imagoo. Prin aceasta se urmareste satisfacerea aspiratiilor unui public tinta elevat, compus in mare parte din specialisti in marketing din agentiile de publicitate si marile companii. Noul Imagoo online isi propune sa fie una dintre cele mai importante surse de analiza si informare in domeniul publicitatii din Romania si in acelasi timp o comunitate puternica de profesionisti si simpatizanti ai advertisingului. 

 

Pentru a asigura gestionarea volumului mare de continut din portal si pentru optimizarea accesului vizitatorilor la informatia relevanta, GREEN PIXEL a implementat platforma profesionala de content management furnizata de Avandor International.   

 

„Noul imagoo.ro vine sa raspunda promisiunii facute publicului nostru la inceputul acestui an: este mai mult decat un simplu site de prezentare si informare, fiind gandit ca un portal care sa ofere servicii complexe. Va dispune de un volum mare de stiri si informatii de specialitate si, alaturi de noul newsletter, credem ca va fi un reper important in peisajul web de specialitate”, a adaugat Lucian Trasa, Director de Dezvoltare al Imagoo.

 

„Crearea noului portal IMAGOO online a fost un proiect care ne-a stimulat foarte mult, cu atat mai mult cu cat editorii revistei propun o abordare diferita a publicitatii prin subiecte interesante si un continut de calitate. Suntem convinsi ca site-ul va fi usor de utilizat de catre vizitatori si ca va aduce notorietatea cuvenita acestei reviste”, a declarat Marius Deak, CEO si Creative Director al GREEN PIXEL.

IMAGOO este o revista electronica specializata in imagine, comunicare, publicitate care se adreseaza profesionistilor din industria de advertising, clientilor acestora, dar si studentilor si publicului larg interesat de aceste domenii. 

imagoo.ro

 

GREEN PIXEL este o agentie de creatie specializata in comunicarea de brand prin medii interactive. Portofoliul de clienti include companii si organizatii precum Romtelecom, Banca Romaneasca, Smartree, Connex (Mobifon SA), Domenia Credit, Tempo Advertising, Fondul Romano-American de Investitii (RAEF), Siveco Romania, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice „David Ogilvy” sau iNES Advertising.
www.greenpixel.ro

Data publicării: 8 aprilie 2004 | 9:33
tipăreşterecomandă
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
apreciază

Citeşte:

Prima saptamana de licitatii on-line pe site-ul www.nustadeoparte.ro s-a incheiat

AdPrint discutat pe Bulevardul Publicitatii 106,2

Craciun nordic fericit! (tot de la Coca-Cola)

Urale disonante de la Publicis


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server