nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Gama Prigat se imbogateste

Quadrant Amroq Beverages, unul dintre cei mai mari investitori americani in Romania, imbuteliatorul autorizat si distribuitorul Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea si Perla in Romania si Republica Moldova, lanseaza un nou produs care imbogateste gama Prigat: Prigat Nectar mar, banana, morcov.

Prigat Nectar mar, banana, morcov este un produs inovativ de o calitate foarte buna, care se adreseaza consumatorilor preocupati de alimentatia sanatoasa. Continutul de fructe si morcov (25% mar, 15% morcov si 10% banana) este imbogatit cu vitamina C, intr-o cantitate ce asigura 33% din doza zilnica recomandata de vitamina C. In plus, preocuparea pentru calitate se regaseste si in faptul ca acest cocktail de fructe si morcov nu contine conservanti.

 

Noul produs va fi disponibil incepand cu aceasta luna in magazinele din toata tara, in ambalaj de carton de 1l cu deschidere speciala gable top (ambalaj inovativ lansat in 2003, ce permite consumul direct din cutie, in conditii de igiena) precum si sticla nereturnabila de 0.33l.

 

Campania de lansare va fi sustinuta prin spoturi TV derulate pe principalele posturi TV nationale precum si prin materiale promotionale la punctele de vanzare.

 

Lansarea noului produs corespunde tendintei ascendente inregistrate in ultimul an pe piata nectarurilor. Astfel, segmentul nectarurilor cu continut mix de fructe si morcov are o pondere crescatoare in ansamblul aromelor de nectaruri, fiind insotita si de o crestere a volumului de produs pe piata.

 

Prigat este liderul pietei bauturilor necarbonatate din Romania, detinand in prezent o cota de piata de 37%.

Data publicării: 19 aprilie 2004 | 11:25
tipăreşterecomandă

Citeşte:

AdPrint - echipe de creatie din 13 tari europene si–au inscris lucrari in festival

Prima saptamana de licitatii on-line pe site-ul www.nustadeoparte.ro s-a incheiat

Universal McCann a castigat conturile Chevrolet, Opel, Saab si Vauxhall pe 45 de piete din Europa

Arata-l cu degetul pe vegetarian!


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server