nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

CARPATCEMENT a ales Ogilvy PR

Ogilvy PR Worldwide/Bucuresti este agentia desemnata de CARPATCEMENT pentru a gestiona conturile de comunicare ale celor trei companii care alcatuiesc Grupul HeideibergCement in Romania: CARPATCEMENT, CARPAT BETON si CARPAT AGREGATE. Castigarea acestor conturi s-a realizat in urma pitch-ului organizat de CARPATCEMENT, la care au mai luat parte trei agentii specializate.

„Sunt doua fatete profesionale care ne-au recomandat pentru preluarea acestui client important: expertiza in comunicarea corporativa – una dintre specializarile noastre principale – si experienta cooperarii cu organizatii multinationale”, este de parere Gabriela Lungu, Managing Director, Ogilvy PR. „Nu este prima oara cand echipele noastre dezvolta proiecte de amploare. Este unul din motivele pentru care mizam pe succes” a completat Bogdan Arnautu, Communication Manager, Carpatcement.

 

Anul trecut, Ogilvy PR Worldwide/ Bucharest si HeidelbergCement au realizat impreuna campania de rebranding a Grupului in Europa Centrala si de Est. In acest an, primul proiect amplu desfasurat de agentia de relatii publice pentru noul sau client se va materializa in perioada 5-9 mai prin participarea CARPATCEMENT la ConstructExpo, singurul targ international de constructii din Romania si cel mai mare targ specializat din tara noastra.

Fondata in 1999, Ogilvy Public Relations Worldwide este singura reprezentanta a unei companii internationale specializate in domeniul relatiilor publice din Romania. La nivel mondial, Ogilvy Public Relations Worldwide apartine Grupului WPP, fiind reprezentata prin 60 de filiale, raspandite pe cinci continente. De curand, a fost desemnata de catre prestigioasa publicatie de specialitate „The Holmes Report” Agentia Internatională a Anului 2003.

Data publicării: 28 aprilie 2004 | 13:43
tipăreşterecomandă

Citeşte:

AdPrint - echipe de creatie din 13 tari europene si–au inscris lucrari in festival

Urale disonante de la Publicis

Craciun nordic fericit! (tot de la Coca-Cola)

test cover


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server