WALTER&SMITH- COLABORARE - CG&GC INTELLIGENT TECHNOLOGY

CG&GC a desemnat Walter&Smith ca agentie de publicitate full service în 2003, bugetul alocat politicilor sale de promovare fiind estimat la 120.000 de dolari, informeaza un comunicat al Walter&Smith.

Agentia va asigura si anul acesta servicii de media buying, media planning, creatie si PR pentru toate produsele comercializate de CG&GC IT SA prin cele 13 magazine din toata tara.

 

"Relatia CG&GC IT SA si Walter&Smith este una de exceptie si extrem de strânsa, ei fiind întotdeauna receptivi la solicitarile noastre iar rezultatele nu întârzie sa apara de fiecare data. Credem ca sunt motive suficiente ca si în 2003 sa beneficiem de profesionalismul agentiei asa cum am facut-o si în ultimii 3 ani" a declarat Noemi Dosa, Director Marketing/ CG&GC.

 

Impus pe piata în ultimii ani ca unul dintre principalii dealeri Connex, CG&GC IT comercializeaza si o întreaga gama de produse de birotica (computere, periferice, copiatoare, software, accesorii GSM) a unor prestigiosi producatori din domeniu (Toshiba, Fujitsu Siemens, Brother, Microsoft etc).

 

În cei 13 ani de prezenta pe piata româneasca, compania a dezvoltat o retea nationala de 13 agentii în Bucuresti (2 agentii), Cluj, Craiova, Constanta, Galati, Botosani, Drobeta Turnu Severin, Tulcea, Arad, Bistrita Nasaud, Baia Mare, Târgu Jiu, în care lucreaza 140 de angajati. Cifra de afaceri a firmei a fost în 2002 de 7,2 milioane de euro, iar în 2003 se preconizeaza depasirea cifrei de 10 milioane euro.