nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Info

TEMPO - SCHIMBARI - GROUP CREATIV DIRECTOR - ACCOUNT MANAGER

Mike Thomas a fost numit recent Group Creative Director in cadrul Tempo Advertising, iar Clarisa Rosu a devenit Account Manager, informeaza un comunicat al agentiei.

 

Mike Thomas, in varsta de 32 de ani, are o experienta de peste cinci ani ca art director si copywriter in cadrul unor agentii de publicitate din Statele Unite. A fost finalist la Cannes si distins cu premii la o serie de festivaluri internationale precum The One Show, The International Andy Awards, ADDY Awards si The Pinnacle Award pentru "Cea mai buna campanie print a anului". Mike Thomas este absolvent Creative Circus Atlanta, Georgia, una dintre cele mai importante scoli de publicitate din Statele Unite. Noul Group Creative Director al agentiei Tempo Advertising a gestionat conturi ca Microsoft, IBM, Motorola, Diet Coke, Yahoo!, Discover sau Plaza Hotel si are experienta in construirea unor marci internationale, precum si in conceperea si implementarea campaniilor de print si televiziune.

 

Clarisa Rosu, 25 de ani, face parte din echipa Tempo de peste doi ani si a gestionat ca Account Executive conturi ca Excelent, Policolor, Flanco, LG, Brystol Myers Squibb (UPSA) si Prefabricate Vest.

Data publicării: 12 februarie 2003
tipăreşterecomandă

Citeşte:


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server